Costa Rica (1 кг/500 г/250 г)

235,00
грн.
Арабіка Коста Ріка має чистий, солодкий, медовий смак, з терпкуватою гіркуватістю брусниці, грейпфрута і дуже акуратною, м'якою пряністю.
 ⠀
 В ароматі свіжозмеленої кави - шоколад і тростинний цукор, у завареному вигляді чітко чується чорний чай, мед і журавлина.
 ⠀
 Смак зустрічає іскристою кислинкою червоних кисло-солодких ягід, терпкими відтінками грейпфрута, чорного чаю, що настоявся, і м'яким шоколадним фоном. Все це чудово поєднується з легкою пряністю, в якій добре вловимі ноти цейлонської кориці і медово-імбирного пряника.
 ⠀
 У міру остигання посилюється насолода, стаючи все більш карамельною, а терпка нота чорного чаю змінює свій характер, переходячи в лайм з його гіркуватою кислинкою. На тлі в парі з шоколадом звучить скоринка різдвяного пряника, що підрум'янилася, вдалині ледь чутно грають відтінки гвоздики.
 Червоні ягоди залишаються смаком на всіх температурах, при цьому їх здорово балансує зелене яблуко, а на охолодженні з'являється цитрусова, яскрава, як іскорка, кислотність.
 ⠀
 Чудова кава!
 ⠀
 У турці він виходить добре насиченим, пряним, з ухилом до шоколадно-карамельного профілю, при цьому його прозора чиста кислинка чудово звучить у будь-яких способах приготування, змінюючи свій характер при зміні температури.

Кислинка: Виражена кислинка

Made on
Tilda